lauantai 27. kesäkuuta 2015

Nutella-täytekeksit

Keksitaikina

3 dl sokeria
150 g margariinia
2 dl (1 prk) kermaviiliä
1 tl soodaa
4,5 dl vehnäjauhoja
2,75 dl perunajauhoja

Täytteenä nutellaa
Koristeena suklaahippuja
1. Vatkaa sokeri ja huoneenlämpöinen margariini.

2. Sekoita kermaviili, sooda, vehnäjauhot ja perunajauhot sekaan taikinaan.


3. Laita leivinpaperille lintattujen taikinanpalasien päälle nutellaa (jos tykkää suklaasta, suosittelen laittamaan runsaasti).
4. Laita samankokoinen taikinanpalanen nutellan päälle kuin sen allakin on, ja peitä tarkasti reunat, ettei nutella pursua yli.
5. Koristele suklaahipuilla tai muulla hyvällä.
6. Paista uunissa 200 asteessa n. 12 - 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti