perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kääretorttu Geisha-vaahtotäytteellä


Kääretorttupohja:

4 kananmunaa
1 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Geisha-vaahto:

Geisha-levy
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 rkl sokeria

1. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan.
3. Sekoita tasaiseksi ja levitä taikina leivinpaperille.
4. Paista 225 asteessa n. 6 minuuttia.

5. Kumoa pohja kuumana sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

6. Sulata Geisha-suklaa (voit jättää pienen osan koristeluun).
7. Sekoita tuorejuusto suklaan kanssa.
8. Vatkaa kerma ja yhdistä vaahtotäytteen ainekset keskenään.
9. Lisää täyte pohjan päälle ja kääri rullalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti